Kategorie

Výrobci

Autokamera - DOD VR_H3 FullHD 32GB

Značková kvalitní Auto kamera VR-H3 je záznamová kamera do auta s funkcí nočního snímání. Vhodná také jako autokamera ( černá skříňka ) pro snímání dopravní situace. Má také vlastní napájení z vestavětavěné Li-ion baterie. Součástí balení je značková mikro SD karta 32GB.

Více informací


1 950,00 Kč

VRH3 32GB

Zákazníci, kteří koupili toto zboží, koupili také:

10 Ostatní výrobky ve stejné kategorii:

Popis:

Autokamera s nočním viděním - je solidní model FULL HD černé skříňky se skleněnými čočkami a vysokorychlostním režimem nahrávání 60 snímků za sekundu (při rozlišení 1280x720 bodů). Autokamera má integrovaný G-senzor, který zobrazuje přetížení prostřednictvím dodávaného softwarového přehrávače a zabezpečuje ochranu souborů proti jejich přemazání. Soubory je možné ochránit i manuálně tlačítkem SOS. Ke kameře je možné připojit externí GPS senzor (pro lepší kvalitu zachycení GPS signálu), který se dá dokoupit jako volitelné příslušenství. Úhel záběru autokamery DOD VRH3 je ultra širokoúhlý - panaromatický - až 160 ° horizontálně. 2,0 " LCD displej na kterém můžete vidět záběr kamery v reálném čase, či upravovat nastavení autokamery. Černou skříňku do auta je možné uchytit pomocí nového typu rychloupínací přísavky s otočným kloubem.

Základní vlastnosti:

* Nahrávání HD videa při 60 snímcích za sekundu

* 6G ostrá skleněná čočka

* široký úhel záběru až 160 °

* Vynikající výkon při nízkém osvětlení

* G-Sensor - automatické spuštění ochrany souborů při kolizi

* GPS logger, automatická časová kalibrace (jen s GPS anténou)

* DOD media software - přehrávač (video přehrávání, google mapy, youtube)

* Smart rozhraní pro uživatele

* HDMI video výstup

* Manuální nouzové nahrávání

* Parkovací kontrolní systém

* Funkce Detekce pohybu

- jazyk menu: angličtina, ruština

Technické informace:

LCD displej 2,0 "TFT LCD 5 megapixelový CMOS Senzor GPS externí zdroj: (Volitelné příslušenství) G-sensor, 3 osy, 4G 6G pevná čočka (objektiv) Pozorovací úhel - 160 ° (D) / 100 ° (H) / 71 ° (V) Světelný rozsah: F / 2,0 Video rozlišení: 1920 x 1080 (30fps) 1280 x 720 (60fps) 1280 x 720 (30fps) Video kódování H.264 Formát souboru - MOV Připojení přes USB port 2,0 / HDMI Out / AV Out Bez baterie - neobsahuje lithiovou baterii Napájení přes: DC 5V 1A Podpora Micro SD karta (až do 32GB) Provozní teplota: -20 ° C ~ 70 ° C Provozní vlhkost: 20% ~ 85% Rozměry: 87 (D) x65 (Š) x27 (V) mm Hmotnost: 100g

Obsah balení:

- kamera

- držák na sklo

- CL auto nabíječka

- USB kabel

- paměťová karta mikro SD 32GB!

Další informace:

Kamera do auta DOD je vybavena nejrychlejším HD videozáznamem 60 fps (V režimu 1280x720). Při vysoké rychlosti jízdy auta zaznamenává jasné video a dosahuje co nejlepší výkon nepřetržitého nahrávání videa. 6G ostrý objektiv 6G ostrá skleněná čočka, široký úhel záběru až 160 °. Je vytvořenou ze 6 vrstev skla, přes kterou je možné nahrávat úžasně jasné a nedeformované záběry, jasnější detaily (SPZ, dopravní značky atd). vysoký výkon Černá skříňka VRH3 má vynikající výkonnost při nízkém osvětlení. Ať už v městských oblastech, na dálnici nebo na horách, VRH3 produkuje úžasně čisté video. G-senzor ochrany dat při nárazu. Při nárazu, nouzovém brzdění nebo naklonění automobilu bude automaticky chránit všechny uložené a aktuální video soubory. Prostřednictvím této funkce důležité soubory nebudou odstraněny ani přepsány při nahrávání v časové smyčce. auto ochrana Manuální SOS ochrana souborů. V případě nouze umožňuje uživatelům chránit existující soubor dlouhým stisknutím tlačítka "SOS", uchovejte soubor z nahrávací smyčky proti jeho přepsání. gps logger GPS logger, automatická kalibrace času. Přijímá signály GPS a zaznamenává "čas", "datum" a "GPS polohu" současně. Prostřednictvím softwaru ukazuje Vaši cestu na google mapě. (jen s GPS anténou) auto přepisování souborů Automatické přepsání dat - časová smyčka. Pokud se naplní kapacita vložené micro sd karty kamera automaticky přepíše starší nahrávky novějšími. zařízení bez rušících vlivů Černá skříňka bez rušících vlivů. Při normální jízdě se elektrická zařízení vzájemně ovlivňují. VRH3 kamera do auta prošla BSMI testováním s konfigurací zásahů. UI technologie Nejnovější uživatelské rozhraní funguje mnohem pohodlnější, s jednoduchými grafickými tlačítky na ovládání. HD rozhraní HDMI video výstup. Vestavěné HD Multimedia rozhraní (HDMI) poskytuje přenos dat do rychlosti 5 Gbps, vysílá zvukové signály bez komprese a HD video signály v reálném čase. parkovací systém DOD VRH3 má zabudovanou funkci monitorování zaparkování vozidla, která zajišťuje neustále nahrávání okolí vozidla. Poznámka 1: Při spuštění "Parkovacího kontrolního režimu", se automaticky vypne detekce pohybu, SOS Nouzové nahrávání a G-senzor. Poznámka 2: Tuto funkci je možné používat pouze v případě, že je kamera připojena na trvalý zdroj napájení, který funguje i po vypnutí zapalování vozidla.

Upozornění:

- Paměťová karta je součástí balení.

- Prodávající si vyhrazuje právo konečného výkladu k těmto informacím